Екип на ШиЗи Импро Театър

 

През годините сме работили с много хора за изграждането на общност от подкрепящи се, позитивни импровизатори. Тук ви запознаваме с тях. 

Златин Цветков

Златин Цветков

Основател

Създателят на театъра. Желае да помага за промяна на средата ни чрез импро приницпите. Прави го чрез пример и вдъхновение. Също обича да играе на сцена.

Златин Цветков

Златин Цветков

Създател на система за обучение

Златин създава първия импро курс през 2010г. Продължава да усъвършенства системата си на обучение и екипната работа.

Яна Огнянова

Яна Огнянова

Треньор

Яна води мастер класове на различни теми. Любимите ѝ са емоционалност и крайности в изиграването на образи.

Гергана Матеева

Гергана Матеева

Архитект

Пространството "ШиЗи Импро Клуб" дължи прекрасния си дизайн на Гери. Тя посвети много от свободните си летни дни през 2017г. на работа по визията на клуба.

Коста Атанасов

Коста Атанасов

Дизайнер

Коста създаде и разви през годините запомнящата се визия от втория Международен Импро Фестивал. Зайците и космическия морков са завинаги в сърцата ни.

Надя Христофорова

Надя Христофорова

Координатор

За малко повече от година Надя успя да опише многобройните процеси зад кулисите на "ШиЗи Импро Театър" и превърна хаоса в координиран и организиран космос.

Джо Бил

Джо Бил

Чикаго, САЩ

Джо Бил е изключително опитен импровизатор. Обикаля света и споделя познанията си. За нас беше чест да е пъривя чуждестранен гост на София Импро Фест.

Елла Галт

Елла Галт

Мелбърн, Австралия

Познанията на Елла по музикален театър и сценични картини ни помогна да изградим качествено "До-Ре-Ми-Ши-Зи". Също изигра чудесен дует със Златин

Инбал Лори

Инбал Лори

Берлин, Германия

Инбал гостува на фестивала през 2018г. и 2019г. Изключително опитна и запомняща се, "ШиЗи Про" я кани за треньор. Резултатът е шоуто: "Имало Едно Място..."

Милена Стратиева

Милена Стратиева

Връзки със света

Последователна, добронамерена и свежа, Милена помага за споделянето на ШиЗи идеята и за нашето присъствие в мрежата и отвъд.

Илиан Илков

Илиан Илков

Треньор

Илиан е треньора с най-дълъг стаж в екипа на импровизационния курс на Златин. Води групи от нивата, както и мастер класове на различни теми.

Яна Петрова - Гайгър

Яна Петрова - Гайгър

Треньор в обучение

Яна е курсист с ярък талант. Педагог по призвание, скоро ще се включи в редиците на импровизационните треньори.

Петя Боюкова

Петя Боюкова

Костюмограф

Петя е номиниран костюмограф с огромен опит на множество различни сцени. Тя създаде неповторимите костюми за "ШиЗи Шекспир" и "До-Ре-Ми-Ши-Зи".

Мартина Петрова

Мартина Петрова

Дизайнер

Съвсем доброволно Мартина взе цитати на известни импровизатори, труди се неуморно и сътвори прекрасната шарена стена пред "ШиЗи Импро Клуб".

Роналд Харви

Роналд Харви

Насърчител

С преселването си за постоянно в България през 2016г. Роналд стана част от нашата общност. Прославя името ни в чужбина и е ярък лъч в импро света.

Джил Бернард

Джил Бернард

Минеаполис, САЩ

Джил ръководи Huge Theater в Минеаполис и е сред най-търсените импровизатори в света. Заедно с Джо води уъркшопи и игра 3 шоута на първия ни фестивал.

Стейси Смит

Стейси Смит

Чикаго, САЩ

Стейси е човешкото превъплащение на музикалната импровизация. Сред невъзможно натоварения си график успя да води седмичен уъркшоп по импро мюзикъл.

Силвия Бехар

Силвия Бехар

Дизайнер

Нищо не се случва, ако не се покаже в интернет и не се залепи на плакат. Силвия се грижи за всичко де що се вижда. Подкрепяща и добра, радваме се, че е с нас.

Катя Бръмбарова

Катя Бръмбарова

Треньор

Катя води групи от 4 години. С грижа и топлина предава опита си от "ШиЗи Про" на начинаещи и напреднали импровизатори.

Ивайло Белев

Ивайло Белев

Треньор в обучение

Ивайло има огромно сърце и е пример за импровизационните принципи в действие. Подкрепящ, добронамерен и мил - скоро и треньор.

Виктор Стоянов

Виктор Стоянов

Музикант

Виктор намери време сред създаването на музика на световно ниво за игри и филми за да запише парчета за "ШиЗи Шекспир" и звук за шапката на "ШиЗи ТВ".

Ангел Янакиев

Ангел Янакиев

Дизайнер

Ангел е талантлив 3D аниматор, който се захвана да анимира човечето, което се вижда на шапката на "ШиЗи ТВ" в Youtube канала ни. Зави ни се свят от удоволствие.

Фарел Уолш

Фарел Уолш

Чикаго, САЩ

Основател на Chicago Improv Club, Фарел води летни специализирани уъркшопи. Показа ни групови откривания, емоционални сцени и как да творим заедно.

Джесика Митоло

Джесика Митоло

Чикаго, САЩ

Джесика преподава в най-престижния импровизационен театър в света - Second City, Chicago. Гостува ни и води 6 дневен уъркшоп по създаване на комедийни скечове от импровизации.

Женя Янкова

Женя Янкова

Маркетинг

Човекът, който се грижи създаденото от нас да достигне до повече хора. Отзивчива, запалена и с дълбоки познания по маркетингови алгоритми.

Росина Ширкова

Росина Ширкова

Треньор

Росина е първия треньор, стартирал творческия си път в импровизационните курсове. Автор на "ШиЗи" - името на театъра.

Аделина Бонева

Аделина Бонева

Дизайнер

На Аделина дължим запомнящите се "ШиЗи" човечета. Тя създаде основната визия на "ШиЗи" и се грижи за нашият облик в най-важните за прохождане първи години.

Иванка Могилска

Иванка Могилска

Копирайтър

Тя даде името на първото ни представление: "Кажи си Думата!". Не обича неправилно поставени главни букви, но ни позволи това изключение. Редактира всичко.

Андиел Судик

Андиел Судик

Лос Анжелис, САЩ

С късата си коса и запомняща се забрадка, Андиел ни посвети в изкуството да създаваш персонажи и да се гмуркаш смело в крайности, без страх и самокритика.

Йохим Мейер

Йохим Мейер

Амстердам, Холандия

С трите си посещения в България, Йохим е най-добрият приятел на "ШиЗи" от чужбина. С последното си гостуване режисира цели две представления едновременно.