Актьорски състав на "ШиЗи Про"

Професионална трупа за импровизационен театър към "ШиЗи Импро Театър"

Златин Цветков

Златин Цветков

Основател / Художествен Ръководител

Златин – Основателят – гуру! Създател и ръководител на групата. Носи много дини под една мишница. Плюс една, която крепи на главата си и няколко по-малки в джобовете!) Затова в повечето случаи е уравновесен. Царува, робува и патки пасе.

Катя Бръмбарова

Катя Бръмбарова

Актриса

Kатя е от Пловдив. Завършила е актьорско майсторство за драматичен театър, за това не ни изнендва и факта, че си обича драмата. Даже сме я виждали с тениска “А little bit dramatic”. Обича да пее под душа, над душа, зад душа, както и пред хора.

Симона Димитрова

Симона Димитрова

Актриса

Бебето на групата. Малка, кокетна и изключително енергична, Симона играе с удоволсвие от куче до трансгалактически космически кораб.

Александър Байчев

Александър Байчев

Музикален педагог / Пиано

Музата на музиката е музикант, педагог, футболен фен, творец и невероятен пианист и вокал. Чуйте му песните и му отидете на гости.

Евелина Васева

Евелина Васева

Актриса

Ева е от Пловдив, но по-скоро бихме казали че е гражданин на света. Обича да пътува с колело, кола, градски транспорт, но най-предпочитаното й превозно средство е самолета. Определено ни бие по брой посещавани страни, а понякога се е случвало да ние бие и на сцената.

Яна Огнянова

Яна Огнянова

Актриса

Яна е машина. Генератор на образи. Дали в следващото представление ще е мъжкарана в нервна криза или мило наивно девойче, вярващо в любовта, добра баба или луда тийнейджърка, безкомпромисна курва или злобна глупачка, само случайността знае!

Деян Михайлов

Деян Михайлов

Актьор

Дидо е майстора на майсторлъка. С удоволствие се превъплащава в селски кмет или обезкостяващ глиган бракониер. Надува и озвучава въображаеми балони и ципове.

Мирослав Моравски

Мирослав Моравски

Китара / Ударни

Китарист, белетрист, юрист. Мирослав Моравски има по много от всичко. Чуйте му парчетата, вижте му моно шоуто и прочетете фантазиите му под формата на разкази. Също можете да се консултирате с юриздическа помощ.

Илиан Илков

Илиан Илков

Актьор

Той е мъдър, последователен и безкомпромисен. Яде крокодили, пие мляко от непалски биволи и свети в тъмното. Специализиран в игра на сръчен майстор, футболист, квартален всезнайко и мъж или гадже на Яна. Ръководи сайт за бебешки стоки. Млад, амбициозен, с отсъпки!

Елеонора Топалова

Елеонора Топалова

Актриса

Смешна и драматична, Еленора грабва вниманието бързо и не го изпуска. Смели образи и точни включвания са в кърпа вързани. Гледай и не вярвай на очите си. Плюй си на петите при необходимост. Втора като нея няма да видиш.

Колина Климентинова

Колина Климентинова

Пиано

Колина е наясно с пианото, както много хора с пиенето. С пиенето също е наясно, но с пианото е впечатляващо. Весела, енергична и изцяло нетипична, като се развихри зад клавишите няма спирка.

Разширен състав на "ШиЗи Про"

През годините сме работили с...

Актьор

Димитър Живков

Музикален педагог

Дарина Чакърова

Актьор

Милко Йовчев

Актьор

Мирослав Симеонов

Актьор

Владимир Зомбори

Специални гости

Участниците в "Комедийно Отплесване"

Създател "Пощенска Кутия за Приказки"

Гергана Турийска

Автор

Димитър Калбуров

Stand Up Комик

Георги Кючуков

Актьор /Музикант

Камен Воденичаров

Актриса

Албена Михова

Актриса

Милица Гладнишка

ТВ Водещ
"Кой е по-по-най?"

Бате Енчо

Актьор / Танцьор
ТВ Водещ

Стефан Щерев

 
 
 

© 2020 Страницата и съдържанието й са създадени

 и се поддържат от Златин Цветков

Всички права запазени