Актьорски състав на "ШиЗи Про"

Професионална трупа за импровизационен театър към "ШиЗи Импро Театър"

Златин Цветков

Златин Цветков

Основател / Художествен Ръководител

Златин – Основателят – гуру! Създател и ръководител на групата. Носи много дини под една мишница. Плюс една, която крепи на главата си и няколко по-малки в джобовете!) Затова в повечето случаи е уравновесен. Царува, робува и патки пасе.

Катя Бръмбарова

Катя Бръмбарова

Актриса

Kатя е от Пловдив. Завършила е актьорско майсторство за драматичен театър, за това не ни изнендва и факта, че си обича драмата. Даже сме я виждали с тениска “А little bit dramatic”. Обича да пее под душа, над душа, зад душа, както и пред хора.

Симона Димитрова

Симона Димитрова

Актриса

Бебето на групата. Малка, кокетна и изключително енергична, Симона играе с удоволсвие от куче до трансгалактически космически кораб.

Александър Байчев

Александър Байчев

Музикален педагог / Пиано

Музата на музиката е музикант, педагог, футболен фен, творец и невероятен пианист и вокал. Чуйте му песните и му отидете на гости.

Евелина Васева

Евелина Васева

Актриса

Ева е от Пловдив, но по-скоро бихме казали че е гражданин на света. Обича да пътува с колело, кола, градски транспорт, но най-предпочитаното й превозно средство е самолета. Определено ни бие по брой посещавани страни, а понякога се е случвало да ние бие и на сцената.

Яна Огнянова

Яна Огнянова

Актриса

Яна е машина. Генератор на образи. Дали в следващото представление ще е мъжкарана в нервна криза или мило наивно девойче, вярващо в любовта, добра баба или луда тийнейджърка, безкомпромисна курва или злобна глупачка, само случайността знае!

Деян Михайлов

Деян Михайлов

Актьор

Дидо е майстора на майсторлъка. С удоволствие се превъплащава в селски кмет или обезкостяващ глиган бракониер. Надува и озвучава въображаеми балони и ципове.

Мирослав Моравски

Мирослав Моравски

Китара / Ударни

Китарист, белетрист, юрист. Мирослав Моравски има по много от всичко. Чуйте му парчетата, вижте му моно шоуто и прочетете фантазиите му под формата на разкази. Също можете да се консултирате с юриздическа помощ.

Илиан Илков

Илиан Илков

Актьор

Той е мъдър, последователен и безкомпромисен. Яде крокодили, пие мляко от непалски биволи и свети в тъмното. Специализиран в игра на сръчен майстор, футболист, квартален всезнайко и мъж или гадже на Яна. Ръководи сайт за бебешки стоки. Млад, амбициозен, с отсъпки!

Елеонора Топалова

Елеонора Топалова

Актриса

Смешна и драматична, Еленора грабва вниманието бързо и не го изпуска. Смели образи и точни включвания са в кърпа вързани. Гледай и не вярвай на очите си. Плюй си на петите при необходимост. Втора като нея няма да видиш.

Колина Климентинова

Колина Климентинова

Пиано

Колина е наясно с пианото, както много хора с пиенето. С пиенето също е наясно, но с пианото е впечатляващо. Весела, енергична и изцяло нетипична, като се развихри зад клавишите няма спирка.

Разширен състав на "ШиЗи Про"

През годините сме работили с...

Актьор

Димитър Живков

DSC_7201 (2).JPG.jpg

Музикален педагог

Дарина Чакърова

Darina.jpg

Актьор

Милко Йовчев

Milko.jpg

Актьор

Мирослав Симеонов

IMG_1698.JPG.jpg

Актьор

Владимир Зомбори

Zombori.jpg

Специални гости

Участниците в "Комедийно Отплесване"

Създател "Пощенска Кутия за Приказки"

Гергана Турийска

Geri.jpg

Автор

Димитър Калбуров

Kalburov.jpg

Stand Up Комик

Георги Кючуков

Georgi.jpg

Актьор /Музикант

Камен Воденичаров

Kamen.jpg

Актриса

Албена Михова

Albena.jpg

Актриса

Милица Гладнишка

Militsa.jpg

ТВ Водещ
"Кой е по-по-най?"

Бате Енчо

BateEncho.jpg

Актьор / Танцьор
ТВ Водещ

Стефан Щерев

StefanShterev.jpg