Премиера на "Харесай и сподели" с режисьор Йохим Мейер.

16 Януари 2020г.

Премиера на "Харесай и сподели" с режисьор Йохим Мейер.

„Харесай и сподели“ е формат, който любителите на спонтанното изкуство могат да видят за първи път на 17 януари 2020 г. от 20 на камерната сцена на Открита сцена “Сълза и смях”.
Представлението е за живота като лайкове, кликове, блогове, влогове и експертни мнения по всички въпроси. Инфлуенс комедия, в която публиката предлага теми за “инфлуенс” канали (например youtube), които ще вдъхновяват актьорите да импровизират по тях цяло шоу. Резултатът ще е страхотен спектакъл за тайния и явен живот в социалните мрежи. Актьорите ще създадат нови онлайн знаменитости, озовали се в забавни, а понякога и плашещи ситуации, познати на всеки, който живее в мрежата.
Представлението се подготвя под насоките на Йохим Мейер - един от най-признатите импровизатори в момента. Вече близо 20 години той обучава различни групи, училища и компании в Европа. Всяка седмица играе със своята трупа Easylaughs в Амстердам и е част от творческия комитет на най-големия импро фестивал на стария континент - IMPRO Amsterdam.
Участват: Златин Цветков, Катя Бръмбарова, Евелина Васева, Илиан Илков, Димитър Живков, Яна Огнянова, Симона Димитрова, Елеонора Топалова*
„Харесай и сподели“ става част от постоянния репертоар на “ШиЗи Импро Театър”. Следващи дати и информация за билети следете в раздел Програма.

*”ШиЗи Импро Театър” работи на ротационен принцип и е възможно не всички актьори да участват в представлението.