Премиера на "Тарантино" с режисьор Йохим Мейер (Амстердам)

23 Януари 2020г.

Премиера на "Тарантино" с режисьор Йохим Мейер (Амстердам)

Премиерата „Тарантино“ - на най-новото шоу в репертоара на “ШиЗи Импро Театър”, ще бъде на 24 януари 2020 г. от 20 ч. на камерната сцена на Открита сцена “Сълза и смях”.
Форматът се фокусира върху неподправения стил на режисьора Куентин Тарантино. Актьорите ще изграждат епични монолози, колоритни персонажи, много съспенс и сценични убийства, всичко комбинирано в неповторим нов сюжет в стила на живия класик.
На премиерата ще има 10 пистолета при 8 на брой персонажа.
Представлението се подготвя под насоките на Йохим Мейер - един от най-признатите импровизатори в момента. Вече близо 20 години той обучава различни групи, училища и компании в Европа. Всяка седмица играе със своята трупа Easylaughs в Амстердам и е част от творческия комитет на най-големия импро фестивал на стария континент - IMPRO Amsterdam.
Участват: Златин Цветков, Катя Бръмбарова, Евелина Васева, Илиан Илков, Димитър Живков, Яна Огнянова, Симона Димитрова, Елеонора Топалова*
„Тарантино“ става част от постоянния репертоар на “ШиЗи Импро Театър”. Следващи дати и информация за билети следете в раздел Програма.

*”ШиЗи Импро Театър” работи на ротационен принцип и е възможно не всички актьори да участват в представлението.