Премиера на "Имало Едно Място..." с режисьор Инбал Лори.

9 Януари 2020г.

Премиера на "Имало Едно Място..." с режисьор Инбал Лори.

Премиера на "Имало Едно Място..." с режисьор Инбал Лори


“ШиЗи Импро Театър” ще изненада родната публика с три нови импровизационни представления през януари 2020 г. Професионалните актьори работят по създаването на новите формати с двама от най-успешните импровизатори на световната сцена – Инбал Лори и Йохем Мейер. Трите представления ще влязат в постоянния репертоар на трупата, а зрителите ще имат възможността да видят техните премиери в три поредни петъка през януари на камерната сцена на Открита сцена “Сълза и смях”.
Топ импровизаторите прилагат утвърдени световни практики в създаването на спонтанните комедийни представления.
Първото - "Имало Едно Място..." ще има своята премиера на 10 януари от 20 ч. Това е комедия с черни окраски, дълбочина на преживяването и емоционално докосване, които ще разтърсят публиката. Актьорите ще създадат ново място с уникални персонажи, теми, които ги вълнуват и пълнокръвен сюжет по предложения на публиката.
Представлението се подготвя под насоките на Инбал Лори. Лори завършва известното “Нисан Натив Актинг Студио” в Тел Авив през 2000 г. От 2017 г. живее в Берлин, обикаля света и преподава импровизационни техники и формати. Импровизира повече от 20 години.
Участват: Златин Цветков, Катя Бръмбарова, Евелина Васева, Илиан Илков, Димитър Живков, Яна Огнянова, Симона Димитрова, Елеонора Топалова*
"Имало Едно Място..." става част от постоянния репертоар на “ШиЗи Импро Театър”. Следващи дати и информация за билети следете в раздел Програма.
Очаквайте скоро информация и за следващите две премиери.

*”ШиЗи Импро Театър” работи на ротационен принцип и е възможно не всички актьори да участват в представлението.