Милица Гладнишка е специален гост в „Комедийно отплесване“.

9 Октомври 2019г.

Милица Гладнишка е специален гост в „Комедийно отплесване“.

Милица Гладнишка ще бъде специален гост на импровизационното представление „Комедийно отплесване“ на “ШиЗи Импро Театър”. Шоуто ще се състои на 9 октомври 2019 (сряда) от 19 ч. на голямата сцена в Открита сцена „Сълза и смях“. Зрителите ще имат възможността да се насладят на неподправена комедия с лични истории, спонтанни скечове, песни и танци.
Очарователната Милица ще сподели свои истории, спомени и преживявания по въпроси, задавани от публиката, и заедно с професионалните актьори от „ШиЗи Импро Театър“ ще сътворят спонтанни комедийни скечове.
Трупата следва най-добрите традиции на чикагската школа по лонгформ импровизация и изгражда цели сюжетни линии и персонажи в реално време и без заучен сценарий.
Милица преминава обучение по импровизиране и ще участва в създаването на скечове, песни и танци на мига, тук и сега. Ще се играят двата популярни типа импро театър – шортформ (игри) и лонгформ (свързани тематично или в история скечове).
„Милица е стихия на сцената и за нас ще е вълнуващо и забавно предизвикателство да се завихрим заедно с нея и да отнесем със смях публиката. Да създадем заедно едно комедийно торнадо.“ споделя Златин Цветков, основател на „ШиЗи Импро Театър“.

Билети за шоуто се продават на касата на театър „Сълза и смях“, както и на www.salzaismyah.bg