Емблематичното шоу "Кажи си Думата!" - завръщане на сцената.

27 Юни 2020г.

Емблематичното шоу "Кажи си Думата!" - завръщане на сцената.

На 27 юни (събота) от 20 ч. почитателите на импровизационния театър отново ще имат възможност да се забавляват на живо, в камерната зала на Открита сцена "Сълза и смях".
Екипът на “ШиЗи Импро Театър” избра да се завърне на сцена с шоуто “Кажи си Думата!” - първото лонгформ импровизационно шоу в България. То е играно над 150 пъти в последните 7 години.
В това необикновено представление актьорите импровизират повече от час по казана от публиката дума. Интересни персонажи спонтанно попадат в безумни ситуации и въвличат зрителите във вълнуващи истории. В този спектакъл няма заучени реплики и готови решения, всичко се ражда на мига пред публиката.
Самите актьори се изненадват, играят искрено и си партнират активно. В магията на съгласието и въображението се крие и успехът на шоуто вече цели 7 години.
На 27 юни ще участват актьорите Златин Цветков, Катя Бръмбарова, Илиан Илков, Симона Димитрова, Елеонора Топалова.
“Кажи си Думата!” е част от постоянния репертоар на “ШиЗи Импро Театър”, с който импро трупата се срещаше със своята публика всяка седмица до преди извънредното положение в страната.
В периода на строгите противоепидемични мерки екипът на “ШиЗи Импро Театър” намери нов начин да твори и да продължи да следва принципите на импровизационното изкуство. Адаптираха се и зарадваха своите почитатели с няколко онлайн срещи. Техните онлайн шоута се създаваха на живо, с теми, подадени от публиката, а всеки от актьорите беше в собствения си дом. Онлайн шоутата се излъчваха на фейсбук страницата на “ШиЗи Импро Театър” - https://www.facebook.com/shizipro.
Удоволствието от срещата на живо остава незаменима както за артистите, така и за публиката - завръщането на сцена е очаквано с нетърпение и шоуто на 27 юни е гарантирано.
Билети за “Кажи си Думата!” на 27 юни: https://www.salzaismyah.bg/site/event/235