Корпоративни програми
на ШиЗи Про

Услуги

Презентационен тренинг

Поведение пред публика
 

Превърнете се в майстор разказвач и водете публиката през вашата собствена вълнуваща презентация. Oвладейте харизмата си и я ползвайте за да спечелите всякакъв вид публика. Развийте собственото си, магнетично "Аз".

Блогът на Златин

Златин споделя впечатленията си
 

Информация, трупана с години опит. Прочетете за принципите на сценичното присъствие, ползата от актьорските умения и връзката между импровизационните приципи и живота.

Тренинг за креативно мислене

Новаторство / инициативност
 

Импровизаторите са с бързи реакции, не съдят идеята на другия, присъстват в момента и вършат необходимото за групата. Усъвършенствайте тези и много други качества в екипа си. 

Частно шоу

по ваша мярка
 
Импровизацията е средство за създаване на комедийни ситуации. Ние можем да направим събитие специално за вас, което да е вдъхновено от дейността на вашата фирма, или от личния ви живот. 
Лидерски умения
Вдъхновявайте с присъствие
 

Искате хората да ви вярват? Да ви следват вдъхновено и да са готови на всичко за вас. Искате другите да ви възприемат като уверен и харизматичен ръководител. Да излъчвате увереност във всякакви ситуации? Този уъркшоп е за вас

Какъв е проблема, който си идентифицирал.

С какво можеш да си полезен.

Златин Цветков

основател на ШиЗи Про
 

Златин е професионален актьор от 10 години, симултанен преводач от 8. Основава ШиЗи Про, обединявайки познанията си в различни сфери и вече 5 години води импровизационни групи и провежда семинари и уъркшопи.