Екипът на ШиЗи Импро Театър
2013г.

Страницата с екипа на ШиЗи Про, както изглеждаше през 2013г.

Трупата на ШиЗи Про се състои от млади професионални актьори и актриси, подбрани с кастинг от Златин Цветков. 

 

Целта е да се направи театрална трупа от активни млади професионалисти, които създават комедийно съдържание, според принципите на имрповизационния театър.

Ние вярваме в партнирането, съгласяваме се с идеите на другия, не се съдим и придвижваме историите, които създаваме и бъдещето си като трупа напред.

 

Първите репетиции започват през януари 2013 г. След тримесечен процес на обучение в импровизационните принципи, трупата играе премиерно на 12-ти март 2013 г. От тогава шоуто "Кажи си думата!" е играно над 60  пъти.

Трупата се фокусира върху така наречената "дълга форма" на импровизационен театър. Тя е по-трудна и за да е сполучлива, е необходим добър екип, голяма доза концентрация и огромно внимание и уважение към партньорите на сцената.

Повече за представлението "Кажи си думата!" вижте тук.

Златин Цветков

гуру / звероукротител
 

Златин – Основателят – гуру! Създател и ръководител на групата. Носи много дини под една мишница. Плюс една, която крепи на главата си и няколко по-малки в джобовете!) Затова в повечето случаи е уравновесен. 
Царува, мъдрува и пасе патки едновременно!

Катя Бръмбарова

червена коса / дълбока вода
 

Дълбоката вода. Тя е концентрирана и искрена. Партнира добре и винаги изненадва с някой дълбок, интересен персонаж. Отдадена и точна, на нея може винаги да се разчита в трудни моменти! Да се пазят мъже, предпочитащи червенокоски!

Илиан Илков

математик / спортист / режисьор
 

Той е мъдър, последователен и безкомпромисен. Яде крокодили, пие мляко от непалски биволи и свети в тъмното. Специализиран в игра на сръчен майстор, футболист, квартален всезнайко и мъж или гадже на Яна.

Миро Симеонов (2013- 2019)

биг дади / смартас / великан
 

Мистър „Олимпия“ без мускулите. Стои над всички. Може би затова вижда живота под друг ъгъл. Абсурден. Има способността да изкриви и най-обикновената случка. Прави “stand-up” комедия и му се отдава!

Яна Огнянова - Маринова 

жена / фурия / баба - проститутка
 

Яна е машина. Генератор на образи. Дали в следващото представление ще е мъжкарана в нервна криза или мило наивно девойче, вярващо в любовта, добра баба или луда тийнейджърка, безкомпромисна курва или злобна глупачка, интелектуалка или ваза, само случайността знае!

Димитър Живков (2013-2019)

га дода / женен / награждаван
 

Звездният елемент. Има „Аскеер“ за изгряваща звезда. Рус е. Играе повече от десет роли в собственоръчно написания си моноспектакъл „Живак“. Гледайте го задължително преди да влезе в нова звездна фаза и да ви изпепели очите! Прясно задомен.

Милко Йовчев (2013 - 2019)

къдравелко / татко / Милко
 

Милко си носи името. Благ, добър, къдрав, абе направо да го схрускаш! Поетичен симпатяга с мил поглед и разтърсваща откровеност! Ще ви разтопи сърцето!

Дарина Чакърова (2014-2015)

акапелка / скини ре мажоретка
 

Дарина умее да пее. И други неща умее. Професионален диригент, секси асистент и дом без брезент (само за римата). 

Създала е няколко музикални трупи. Последната - "Войсленд" е радост за ушите... и очите.

Евелина Васева

нисък човек / шемет / стипца
 

Мащабът в изпълненията е обратнопропорционален на ръста й. Какво като е 144 см? Играе за трима, хвърля се в неизвестното и се забавлява до дупка. Ние също. Трябва да се оглеждаме допълнително, докато я намерим наоколо, но заиграе ли, не можеш да спреш да я гледаш!

Владимир Зомбори (2013-2015)

пеещия левент / К.Талантино
 

Давал Господ талант, давал, ама при Влади съвсем се олял. Играе, пее, танцува. Всички тайно предполагаме, че в свободното си време лети и има голямо „S“ на гърдите!

Деян Михайлов

майстор Тричко / кмет / другар
 

„Човекът от народа“, Деян може да бъде от овчар до областен управител. Знае как се коли прасе и какво е да си директор на местно ТКЗС. С удоволствие влиза в образи с всякакви отклонения и завладява публиката със силната си и дълбока емоционалност. 

IMG_3387.jpg

фотографии: Владимир Томашевич